Shoreham-Beach-House-banner

Seddon Renovation

Our client approached us after having purchased a house and then demolishing those parts which posed a safety problem.  The design separated the new living and master bedroom from the existing house. New and old are connected by a glazed space internally  and separated externally by a lower roof form.

A new living and dining area maximises the north aspect with an outdoor entertaining space and extensive glazing creating a light filled space.  Full height windows and (external) doors contribute to the sense of space. Materials were selected with the aim to bring the new and old together.

Contact us

Maps

  • 40a Ford Street
    Beechworth VIC

    Melbourne Road,
    Blairgowrie VIC

    PO Box 548,
    Beechworth VIC 3747

    Mobile 0425 429 280
    Land 03 5972 0567

    Email office@inspace.net.au

  • LinkedIn
    Pinterest
    Google+
    SOCIALICON